Magunkról

Néhány szó üzletünkről

Szemvizsgáló szalonunk 2001. óta működik Szolnokon a Szapáry u. 18 szám alatt, a volt rendőrkapitányság helyén. Kellemes környezetben, igényes kiszolgálással várjuk hozzánk ellátogató ügyfeleinket, teljes körű szolgáltatást nyújtva a szemvizsgálattól a szemüvegkészítésen át a szemüvegjavításig és a kontaktlencse illesztésig. Vezérelvünk a minőség és a gyors kiszolgálás! A minőséget a szigorú szemüveg készítési szabályok maradéktalan betartásán túl a legkorszerűbb eszközök, gépek, szerszámok, mérőberendezések alkalmazásával érjük el. A gyors kiszolgálást a nagy és rugalmas gépi és személyi kapacitás megteremtésén túl, individuális szolgáltatásunkkal biztosítjuk.

Munkatársaink

Dr. Vincze Katalin
Dr. Vincze KatalinSzemész főorvos
Orvosi diplomát a Debreceni Egyetemen szerzett és ott szakvizsgázott. A Hetényi Géza Kórház Rendelőintézetéből vonult vissza mint csoportvezető főorvos. Csapatunk tagja a kezdetektől. Szemüvegfelírással és kontaktlencse illesztéssel foglalkozik.

Rendel:
Hétfő: 08.30-12.00
Szerda: 08.30-12.00
Csütörtök.: 08.30-12.00

Dr. Tóth Sarolta
Dr. Tóth Saroltaszemész-, gyermekszemész főorvos
Orvosi diplomát 1997-ben a Debreceni Egyetemen, 2002-ben szemészeti szakvizsgát majd 2009-ben a gyermekszemészeti szakvizsgát szerezte meg. Jelenleg a szolnoki Hetényi Géza Kórház gyermekszemészetén dolgozik. A Cvikker Optikában 2001 óta rendel. Szakterülete a gyermek és felnőtt kancsalság és heterofóriás panaszok kezelése.

Rendel:
Hétfő: 14.00-16.00
Kedd: 14.00-16.00

Dr. Lőrincz Imola
Dr. Lőrincz Imolaszemész szakorvos
Orvosi diplomáját a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetemen, majd szakvizsgáját Szegeden szerezte. 12 évig dolgozott a szolnoki Hetényi Géza Kórház szemészeti osztályán.
Jelenleg a csepeli Tóth Ilona Egészségügyi Szolgálat Szakorvosi Rendelőintézet és a Budaörsi Egészségügyi Központ orvosa. A Cvikker Optikában továbbra is orvosi csapatunk tagja. Szakterülete a szürkehályog műtét, tumoros és hibás szemhéjállások, valamint kötőhártyát érintő elváltozások műtéti ellátása, egyéb szembetegségek kezelése, szemüvegfelírás, kontaktlencse illesztés.

Rendel:
Péntek: 12.00-16.00

Fodor Judit
Fodor JuditDiplomás optometrista, kontaktológus
Optometrista diplomát 1999-ben szerzett a budapesti Haynal Imre Egészségtudományi Egyetem Egészségügyi főiskolai kar Optometrista szakán. Csapatunk tagja a kezdetektől. Szakterülete a felnőtt heterofóriás panaszok kezelése, polateszt készülékkel. Tórikus, multifokális kontaktlencsék illesztése.

Rendel:
Kedd: 8.30-12.00
Szerda: 13.00-16.30
Csütörtök: 13.00-16.00
Péntek: 8.30-12.00

Molnár Boldizsár
Molnár Boldizsár
Látszerész képesítését 2001-ben szerezte meg. Csapatunk tagja a kezdetektől. Bátran keresheted speciális, vékonyított-, munka-, multifokális szemüveglencsék működésével, kontaktlencse betanítással kapcsolatban. Szemüveged eltört, ráültél, ráléptél, esetleg a kiskutya megrágta? Keresd bátran a problémáddal, majd ő segít.
Csupor István
Csupor István
2004 márciusa óta a csapatunk tagja. Szemüveget készít, javít és személyre igazítja. Bátran fordulhatsz hozzá Adidas, Oakley, Ray-Ban optikai- és napszemüvegekkel kapcsolatos kérdéseiddel. Kosarazol, focizol és félted a szemüveged? Nála jobbat nem találsz a témában.
Terápiás csodacsapatunk
Terápiás csodacsapatunk
2021 őszétől erősítik csapatunkat. Sáriné Papp Erzsébet és két kutyusa Zete labrador és Keve uszkár minden hétfőn várják a gyermekeket, hogy játszva és nevetve teljen el a nálunk töltött idő. Erzsike óvodapedagógus múltjával interaktív feladatokkal vonja be a gyermekeket a terápiás kutyák varázslatos világába.