Hogyan válassza ki az ön számára legmegfelelőbb kontaktlencsét?

Az egyéni szükségletek és az életstílus fontos szerepet játszanak a megfelelő kontaktlencse kiválasztásában. Egyeztessen szemész szakorvosával vagy optometristájával arról, hogy naponta hány órát szeretné viselni a lencsét, és hogy milyen körülmények között teszi azt (pl: sok időt tölt számítógép előtt, légkondicionált irodában, füstös helyeken stb.). Az aktív, sportos életmód ugyancsak meghatározó faktor a döntés meghozatalakor.

Bioflex premium

Bioflex Premium // Premium Toric // Premium Multifocal

Ha fontos Önnek az egészség és olyan kontaktlencsét szeretne viselni, ami egész nap kényelmes viseletet biztosít, akkor válassza a BIOFLEX PREMIUM lencsét. Ezt az egyedülálló tulajdonságokkal rendelkező, szilikon-hidrogél alapanyagú, prémium minőségű kontaktlencsét egy hónapig viselheti, így teljes szabadságot nyújt. Asztigmiás páciensek számára tórikus, presbiópok számára multifokális változatban is elérhető.

Bioflex nexair

Bioflex Nexair // Nexair Toric

A prémium minőségű, legújabb fejlesztésű, 2 hetes hordási idejű kontaktlencse egészséges és gazdaságos viseletet biztosít minden alkalomra. Magas vízmegkötő képességének köszönhetően kényelmes viselet, akár a nap végén is. Asztigmiások számára tórikus változatban is elérhető.

Bioflex basic

Bioflex Basic

A kiváló minőségű, egyedülálló gyártástechnológiával készülő, 1 hónapos kihordású kontaktlencse magas vízmegkötő képességével kényelmes viseletet biztosít minden alkalomra.

Bioflex multif

Bioflex Multif

Ez a kiváló minőségű, egyedülálló gyártástechnológiával készülő, 1 hónapos kihordású multifokális kontaktlencse a prebiópok számára nyújt éles látást minden helyzetben. Többé nincs szükség olvasószemüvegre, hiszen a lencse nem csak kényelmes viselést, de tiszta látásélményt is biztosít közelre és távolra egyaránt.

Bioflex one day pro

Bioflex One Day Pro

Ez a forradalmian új, egynapos kihordású, szilikon-hidrogél kontaktlencse a lencseviselés legfontosabb előnyeinek optimális kombinációját nyújtja viselője számára. Egyedi gyártástechnológiájának köszönhetően nem csak kényelmes és egészséges viselést, de védelmet nyújt a káros UV sugarakkal szemben is. Kiválóan alkalmas sportoláshoz, illetve alkalmi viselésre, hiszen könnyen kezelhető, nem igényel tisztítást, ugyanakkor a hétköznapi tevékenységekhez is jól illeszkedik, így mindennapos viselésre is ajánljuk.

Bioflex one day

Bioflex One Day // One Day Toric

Ez a kiváló minőségű egynapos kihordású, kiváló vízmegkötésű kontaktlencse tiszta, egészséges és praktikus megoldást nyújt az állandó és az alkalmi kontaktlencse viselőknek egyaránt. Kitűnő opció sportoláshoz, nyaraláshoz, hiszen egyáltalán nem igényel tisztítást. Mindennapos viselésre is ajánljuk, hiszen a kontaktlencse viselés legegészségesebb formáját nyújtja azáltal, hogy minden nap egy friss, új pár lencsét helyezhet a szemére. Asztigmiás páciensek számára tórikus változatban is elérhető.

Bioflex ápolófolyadék

Bioflex Multipurpose Solution

Prémium minőségű, multifunkciós kontaktlencse ápolófolyadék, amely egyszerre tisztít és fertőtlenít, így elősegíti a kényelmesebb és egészségesebb kontaktlencseviselést. Tökéletes fertőtlenítést biztosít akár 4 óra alatt! Érzékeny szeműek is használhatják! Otthoni használatra a 360 ml-es, utazáshoz a 100 ml-es kiszerelést ajánljuk.

Air Optix Aqua // Astigmatism

Az Alcon új fejlesztése a TriComfort technológia, melynek segítségével sokkal nagyobb az oxigén áteresztő képessége az AIR OPTIX lencséknek, mint a hagyományos lencséknek. Kitűnő nedvesség megtartóhatással és felrakódások elleni védelemmel rendelkezik, ami által ez az egyik legkedveltebb lencse a piacon. Asztigmiásoknak az Air Optix for Astigmatism nyújt segítséget a tiszta látásban.

Alcon Air Optix

Air Optix Plus HydraGlyde

Az Alcon Air Optix kontaktlencse-családjának legújabb tagja az Air Optix Plus HydraGlyde havi cseréjű kontaktlencse.

Az Alcon nedvesítő technológiája, a HydraGlyde Nedvesítő Mátrix megtalálható a gyártó prémium minőségű ápolófolyadékaiban is, mint az OPTI-FREE PureMoist és az AoSept Plus with HydraGlyde ápolószerekben is.

A HydraGlyde technológia kifejezetten a szilikon-hidrogél alapanyagú lencsék igényeihez igazodva lett kifejlesztve: ágensei beágyazódva a lencse felszínébe blokkolják a hidrofób területeket és magukhoz vonzzák a nedvességet, illetve meg is tartják azt, így biztosítják a hosszantartó kényelemérzetet kontaktlencse-viselés közben.

Alcon Air optix hydraglyde

Air Optix Night & Day Aqua

Az Alcon új fejlesztése a TriComfort technológia, melynek segítségével 5x nagyobb az oxigén áteresztő képessége az AIR OPTIX lencséknek, mint a hagyományos lencséknek. Ez, párosítva a lencse kiváló nedvességmegtartásával, eredményezi az egyik legkényelmesebb kontaktlencsét. Ezt a kényelmet a Night&Day lencsékkel 30 napon át éjjel-nappal érezheti. Pontosabban azt se fogja érezni, hogy bent van a kontaktlencse. Az ápolószert el lehet felejteni. Véletlenül sem fognak a lencsék tisztítás közben megsérülni.

Alcon Air optix night and day

Air Optix Aqua Multifocal

Az AIR OPTIX™ AQUA MULTIFOCAL kontaktlencsének köszönhetően most megismerheti a kontaktlencse-viselet egy új, innovatív módját. Olvasástól a számítógép előtt történő munkavégzésen át az autóvezetésig. Az AIR OPTIX™ AQUA MULTIFOCAL optimális viseletet biztosít közeli és köztes látás esetén egyaránt úgy, hogy közben nem befolyásolja a távoli látást. A lencse centrumában található „olvasó zóna” segítségével a közeli tárgyakra szeme jobban tud fókuszálni. A zónák közötti fokozatos átmenetnek köszönhetően válik optimálissá a köztes látás anélkül, hogy mindez a távoli látás rovására történne.

Dailies Total 1

Magyarországra is megérkezett a DAILIES TOTAL1® hidrográdiens napi kontaktlencse, mely új korszakot nyit a kontaktlencse-viselés történetében. Ez az első és egyetlen hidrográdiens kontaktlencse, melynek víztartalma az anyag belsejétől a felszín felé 33%-ról több mint 80%-ra növekszik, a legkülső részen elérve a 100 %-ot.

Dailies AquaComfort Plus // Toric

A Focus Dailies Aqua Comfort Plus a legmagasabb minőségű anyagokkal készül, ezáltal garantálva a hosszú távú kényelmet és a stabil pozíciót a szemen.

A Focus termékcsalád a Ciba Vision egyik legkönyebben kezelhető lencséi. A behelyezése és az eltávolítása olyan egyszerű mint az ABC.

Alcon Dailies AquaComfort Plus

Opti-Free PureMoist

OPTI-FREE  PureMoist többfunkciós fertőtlenítő oldat HydraGlyde nedvesítő mátrixot tartalmaz, amely 16 órán át tartó nedvesítést biztosít lencséi számára. Így azok egész nap kellemes viseletűek maradnak.

Opti-free puremoist