A weboldal tartalma a Cvikker Optika KFT. tulajdonát képezi, amelyet szerzői jogi törvények védenek. Az oldalról letöltött tartalmak kizárólag személyes, azaz nem kereskedelmi célokra használhatóak fel, azok módosítása vagy további reprodukálása szigorúan tilos.

A Cvikker Optika KFT. a weboldal tulajdonosaként mindent megtesz azért, hogy a lehető legpontosabb, naprakész információkkal lássa el a honlap olvasóit, de nem vállal semmiféle felelősséget vagy garanciát a közölt információ teljességét és pontosságát illetően, valamint fenntartja a jogot arra, hogy értesítés nélkül bármikor változtatásokat és javításokat hajtson végre. A tulajdonos jogilag nem vonható felelősségre a honlap eléréséből vagy a honlap elérésének hiányából, illetve a honlapon található információk nem megfelelő alkalmazásából származó károkért és sérülésekért.

A weboldal tartalmazhat más internetes oldalakra vonatkozó linkeket vagy referenciákat, de a tulajdonos nem vállal felelősséget ezen interenetes oldalak tartalmáért, illetve az azok alkalmazásából származó károkért vagy sérülésekért. Ezek a linkek kizárólag a honlap látogatóinak kényelmét szolgálják.

A weboldalon szereplő logok, végjegyek, márkanevek és termékek Magyarországon és más országokban is jogi védelem alatt állnak. Ezek használata a weboldal tulajdonosának ill. a gyártók előzetes írásos beleegyezése nélkül szigorúan tilos.

Bármilyen, a weboldalon folytatott elektronikus kommunikációra, amely személyes információkat tartalmaz, az oldal Adatvédelmi irányelvei érvényesek. Az oldal tulajdonosa bizonyos célból szabadon felhasználhat minden más a kommunikáció során megosztott információt, beleértve az ötleteket, elképzeléseket, módszereket és szaktudást. Ezen cél lehet az információ harmadik féllel történő megosztása/továbbfejlesztése, valamint a termékek és szolgáltatások előállítása és forgalmazása.

A weboldalon folytatott elektronikus, vagy a tulajdonossal történő közvetlen kommunikáció résztvevője tartozik felelősséggel a megosztott információért, vagyis annak valóságtartalmáért és pontosságáért.

A www.cvikkeroptika.hu weboldal megnyitásával Ön elfogadja az itt felsorolt feltételeket. Kérjük, amennyiben nem ért egyet a feltételekkel, ne nyissa meg weboldalainkat!

Cégnév: Cvikker Optika KFT.
Cím: 5000 Szolnok, Szapáry u.18
Elérhetőségek:
Tel: 06-56-429-500
E-mail: info@cvikkeroptika.hu