Miért Croakies?

A Croakies volt az első vállalat, amely képes volt a márkanevet széles körben ismertté tenni. Napjainkra a Croakies név egyet jelent a legjobb és leginkább keresett szemüveg-pántokkal.

  • Az egyik legismertebb és legnépszerűbb márka az USA-ban

  • Hatalmas termékválaszték mindenféle szemüvegtípushoz

  • Globális szinten elismert, legmagasabb minőségi színvonal

  • Innováció: évente megjelenő új és továbfejlesztett termékek

croakies_xl

Cégünk legfőbb termékcsaládja, amely gyártásához kizárólag a legjobb minőségű alapanyagok kerülnek felhasználásra. Minden szemüvegpánt egyedi gondossággal és precizitással készül, odafigyelünk a legapróbb részletekre is, mint például a temékeknél alkalmazott kontúr-öltési technológia.

Ezek a sportpántok egyszerre kényelmesek és időtállók. Háromféle méretben rendelhető: micro, regular és XL. A Micro Suiter termékek vékonyabbak, a normál és kisebb keretekhez illeszkednek. A Regular Suiter pántok puha anyagból készülnek, hosszúságuk állítható, és szinte bármilyen méretű keretre rögzíthetők. Az XL Suiter pántok a Regular Suiters XL változatai, és a legnagyobb méretű keretekhez ajánljuk

suiter

Az ARC családnál alkalmazzuk a legfejlettebb technikai megoldásokat. A kimagasló minőségű és tökéletesen állítható ARC szemüvegpántok
merev zsinórral készülnek, amely lehetővé teszi, hogy ne érjen a nyakhoz vagy a tarkóhoz. Továbbá két pár cserélhető csatlakozó jár hozzá. A speciális “ACR Endless” termékekhez a Croakies “Endless” hosszúság-beállítási technológiát alkalmazzuk. Az ARC System és ARC Endless modellek kábelei három további színben is elérhetők. Az értékes szemüvegekhez ajánljuk az úszó kiegészítőt, amely különösen a vízi-sportok kedvelőinek lehet nagyon hasznos.

A Terra System a Croakies legújabb kollekciója. A klasszikus Terra zsinórokhoz az ARC család cserélhető csatlakozóit adtuk, amelyek a legmodernebb technológiával készülnek. A Terra System pántok tartós hegymászókötél alapanyagból készülnek, hosszúságuk állítható, számos színben és hatféle csatlakozóval kaphatók. Az XXL Terra és az XL Tite csatlakozós pántok a legnagyobb keretekhez valók, az XL Terra a nagyobb keretekhez, a REG Terra és a Tite csatlakozós pántok pedig a közepes és kisebb, a Micro Terra pedig a legkisebb keretekhez.

Úszó pántok

Próbálja ki a “Float Kit” vagy az úszó szemüvegvédők egyikét és tartsa a szemüvegét biztonságban. Ezeket a termékeket vízi sport-tevékenységekhez fejlesztettük ki, amelyek megakadályozzák, hogy szemüvege elsüllyedjen. A Float kit használható bármelyik ARC SYSTEM
vagy TERRA SYSTEM pánthoz, de a kollekcóban a “mindent-az-egyben” úszó szemüvegvédőket is megtalálja. Számos opciót kínálunk arra, hogy szemüvegét a vízen is biztonságban tartsa, ezt segítik a rikító színek is.

croakies_uszo
float_kit
licra_suiter
rejtett_uszo