Hoya munkaszemüveg

Nagyobb kényelem munka közben

A Hoya beltéri szemüveglencséket a legújabb ergonómiai megoldásoknak megfelelően tervezték irodai munkához, illetve egyéb beltéri munkavégzéshez. Ezen kívül minden olyan (professzionális) tevékenységhez is illenek, amely éles látást igényel közeli és különböző közbenső távolságokra egyaránt.
A beltéri lencsék extra támogatást nyújtanak Önnek, és kényelmes, nyugodt látást biztosítanak.

A Hoya beltéri szemüveglencséinek kínálata:

Hoyalux iD WorkStyle V+: A Hoyalux iD WorkStyle V+ a Hoya exkluzív beltéri szemüveglencséje. A Hoya a legszélesebb látómezőt biztosító, legegyedibb tervezésű beltéri szemüveglencséje, mely nyugodt, éles látást biztosít közelre és középtávolságra. További előnyei:
• Tökéletes mélység- és szélességészlelés közelre és középtávolságra
• Ideális megoldás digitális eszközök használatához
• Gyors, egyszerű képváltás a távoli és közeli képek között
• Természetes látás és stabil látómező, mozgás közben is

Hoyalux Tact TrueForm: A Hoyalux Tact TrueForm szemüveglencse kiválóan alkalmas irodai munkához, így Ön megerőltetés nélkül váltogathatja tekintetét a különböző beltéri távolságok között.

Lecture B TrueForm: A Lecture B TrueForm szemüveglencse az extra széles olvasórésznek és mélységélességnek köszönhetően, megfelelő választás a számítógépes munkákhoz.

Addpower 60 TrueForm: A Hoya Addpower 60 TrueForm szemüveglencséje jobb mélységérzékelést és szélessebb látómezőt biztosít, mint a hagyományos olvasószemüveg-lencsék. Ennek köszönhetően ideális megoldást jelent, ha Ön rendszeresen és sokat olvas szabadidejében vagy munkája során.